Este o reteta care am gasit-o pe net si mi-a placut foarte mult.
Ingrediente (pentru 3 portii):
- 1 piept de pui;
- 2 cepe;
- 1 ardei rosu;
- 2 lingurite de boia dulce;
- 2 lingurite pasta de tomate;
- patrunjel;
- sare, piper;
- 1 pahar supa de pui sau apa.
Mod de preparare:
Tocam ceapa si ardeiul marunt si le punem pe foc intr-o cratita cu ulei incins. Punem mai intai ceapa si dupa ce se caleste putin adaugam ardeiul si le lasam impreuna la calit cam 5-10 minute, amestecand din cand in cand.
Carnea o taiem suvite si o adaugam peste legumele calite. Dupa ce carnea de pui se albeste adaugam cele doua lingurite de boia dulce. Turnam apoi un pahar cu apa fiarta sau supa de pui calda. Lasam la fiert cam un sfert de ora sau pana puiul se fiebe (difera timpul de fierbere prentru puiul de casa si puiul de cumparat) si adaugam pasta de tomate.
Adaugam patrunjelul tocat si potrivim de sare si piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu